Ekologisk handgjord tvål Rhassoul från Grevinnans Rum Visa större

Handgjord Tvål Rhassoul - Grevinnans rum

Tvålarna är handgjorda från grunden enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum.

Mer detaljer

Ny

125 kr

Passar som pre-shave skäggshampo & för ansikte händer samt kropp
Speciell anpassad för dig med torr & extra känslig hud

Tvålarna är handgjorda från grunden enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Doftupplevelsen ger det lilla extra. Genom välarbetade och avancerade recept tar Grevinnans Rum tvåltillverkningen till det yttersta. För att skapa läckra mönster krävs en välarbetad teknik och speciell kombination av olika vegetabiliska oljor.

Varje tvål har sin egen exklusiva design som är unikt för varumärket. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Förr levde vi i samklang med naturen, tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden.

Handgjord kallrörd tvål som tillverkas på gammaldagsvis. Vegansk och fri från palmolja. Inte testad på djur.
Ej hormonstörande parfym

Ingredienser: förtvålad olivoljas,förtvålad kokosolja,förtvålat sheasmör,(glycerin,fuktighetsbevarande),destillerat vatten,förtvålat kakaosmör,förtvålad ricinolja,rhassoullera,salvia med extrakt havssilk,cederträolja,cubebaolja,ecualyphus,eucalyptusolja

Omdömen

No customer comments for the moment.

Skriv din recension

Handgjord Tvål Rhassoul - Grevinnans rum

Handgjord Tvål Rhassoul - Grevinnans rum

Tvålarna är handgjorda från grunden enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum.

Skriv din recension

Om Grevinnans Rum

Veganska handgjorda hud- & hårvårdsprodukter.

Karin från Grevinnans Rum tillverkar handgjorda hud- & hårvårdsprodukter som är ekologiska, fria från palmolja, veganska och ej djurtestade. Bara det bästa och helt utsökta. Passar alla hudtyper, även den mest känsliga. 

Välkomna till oss på hemmahosannika.se och se vad ekologiska, handgjorda produkter med noga utvecklade recept kan göra för dig. @HemmaHosAnnika #grevinnanhosannika