Varumärken Det finns 19 varumärken

per sida
Visar 1 - 12 av 19 artiklar
 • A Lot Decoration

  0 produkter

 • Affari of Sweden

  1998 möttes tre entusiastiska herrar och startade Affari. Med visionen om att erbjuda vackra saker i spännande material och till ett fördelaktigt pris startade de resan.

  De första produkterna var ljus som tillverkades för hand i en lokal fabrik.
  Ljusfabriken blev så småningom en del av Affari och idag tillverkar de två sorters ljus, de handgjorda Cote Nord samt de maskinpressade Skylineljusen. Resterande ljus produceras till största delen i Europa. Utöver ljus så växte sortimentet vidare med fat, ljusstakar och lyktor - det mesta av det bästa inom heminredning. Idag räknas de som en av Sveriges största grossister inom heminredning.


  Välkommen till Affaris värld! Med deras breda sortiment hoppas vi att du finner vad du behöver för att sätta guldkant på tillvaron.

  0 produkter

 • Atlas Concorde

  Atlas Concorde har lagt ribban högt med deras arbete som en av de ledande aktörerna inom industrin för keramiska plattor. Dess uppdrag är att ge inredare, arkitekter och de mest krävande kunderna keramiska lösningar som är lämpliga för alla typer av användningsområden, som är i linje med marknadens behov och samtidigt kombinera detta med utmärkt teknisk prestanda.

  I sina fyrtio års verksamhet, har Atlas Concorde varit synonymt med styrka, etik och tillförlitlighet, med positiva ekonomiska resultat sedan starten och en årlig omsättning på över 200 miljoner euro för 2013. De har förtroende och tillit av över 2700 kunder i mer än 100 länder.

 • Bastion Collections

  Bastion Collections har i mer än 25 år skapat och designat inredning i världsklass.

  Två gånger om året så tar de fram en ny kollektion som alltid imponerar lika mycket. Med en förkärlek för detalj, design och kvalitet så har de verkligen förtjänat den starka identitet deras produkter förmedlar.

  0 produkter

 • Bien Seramik

  Bien är en utav de ledande aktörerna i världen när det kommer till den keramiska marknaden. De exporterar sina produkter till fem kontinenter och 55 länder, särskilt USA, Kanada, Spanien, Israel och Grekland. Bien tillverkar alla sina plattor enligt TS EN 14411 standarden med tillverkningsprocesser av världsklass.

  Genom att integrera den senaste teknologin i deras tillverkningsprocess är Bien den första tillverkaren som producerar sina väggplattor med digital teknologi.

 • Bliss Original

  Allting från Bliss Original har designats och skapats för hand av Alexandra Fogelström. Produkterna säljs endast i ett fåtal exemplar.

  0 produkter

 • Equipe Ceramicas

  Equipe Ceramicas etablerade sin verksamhet 1999. De tillverkar idag kakel och klinker av högsta möjliga kvalitet och är idag en utav de ledande aktörerna på den internationella marknaden.

  Equipes vision är att alltid vara det ledande aktören inom sektorn för små format. Med största engagemang för sina klienter och öppenhet samt flexibilitet som gör Equipe till ett företag som ständigt utvecklas efter marknadens behov.

 • Grevinnans Rum

  Veganska handgjorda hud- & hårvårdsprodukter.

  Karin från Grevinnans Rum tillverkar handgjorda hud- & hårvårdsprodukter som är ekologiska, fria från palmolja, veganska och ej djurtestade. Bara det bästa och helt utsökta. Passar alla hudtyper, även den mest känsliga.

  Välkomna till oss på hemmahosannika.se och se vad ekologiska, handgjorda produkter med noga utvecklade recept kan göra för dig. @HemmaHosAnnika #grevinnanhosannika
 • Hemma hos Annika

  Hemma hos Annika är ett familjeägt företag med ambitionen att leverera bra produkter till ett bra pris! Kundens bästa prioriteras alltid och du ska kunna känna dig nöjd och välbemött i din kontakt med oss personligen och genom våra tjänster!

 • Ljusfabriken Lowima

  Ljusfabriken Lowima är Norrlands egna Ljusfabrik som tillverkar `perfekt brinnande ljus`, dvs ljus där det mesta möjliga bränslet/vaxet brinner upp samtidigt som det inte rinner. Här handgjuts blockljus som är funktionella, tidlösa och stilrena i sitt utseende.

  Ljusfabrikens ljus innehåller 100% Stearin som är ett biologiskt nedbrytbart bränsle (,,alltså inget Parafin som eg är Råolja!!!) allt för en hälsosammare miljö, såväl inne som ute.

  0 produkter

 • Mellow Design

  Sortimentet består idag utav grafiska tryck på trätavlor och canvastavlor.  Mellow Designs produkter vill förmedla en positiv tanke och känsla genom tänkvärda budskap, citat och vackra texter som berör och har betydelse för dess ägare på ett personligt sätt.

 • Men at Work

  MEN AT WORK startade sin verksamhet 1991. Ända sedan dess har deras verksamhet varit indelad i tre delar.

  Distributionspartner • Deras huvudsakliga verksamhet är som distributionspartner där de specialiserat sig inom modern inredning, tillbehör för hemmet och modern belysning för den nordiska marknaden.

  Design Studio • Men at Work’s In-House Design Studio fokuserar inte bara på deras egna produkter men också på projekt för sina klienter. Dessa uppdrag varierar i allt från branding till grafisk design / logotyp utveckling till event styling och planering.

  Genom åren har Men at Work fått priser för deras in-house produkt design och för produkterna de representerar.

Visar 1 - 12 av 19 artiklar